O tanara a decis sa nu se mai spele pe fata timp de 31 de zile. Rezultatele experimentului sunt uimitoare

Dată publicare: 11-03-2015 09:46
Dată actualizare: 14-03-2015 07:05


piele

O tanara a decis sa nu se mai spele timp de 31 de zile pe fata pentru a vedea ce se intampla.

"Am fost curioasa sa vad ce se intampla daca renunt la demachiant si nu ma mai spal pe fata timp de o luna", a scris Erica Tempesta, intr-un articol publicat pe Daily Mail.

Ea marturiseste ca fost surprinsa sa realizeze ca aceasta masura neigienica are de fapt rezultate foarte bune si citeaza si vedete precum Lady Gaga, care au marturisit ca dorm seara cu machiajul pe fata. Chiar si unii specialisti avertizeaza cu privire la curatarea excesiva a tenului. Potrivit acestora, oamenii ar trebui sa evite sa se spele pe fata dimineata pentru a nu face riduri si a nu inlatura uleiurile esentiale ale pielii.

"Oamenii cavernelor nu foloseau demachiant, tonere sau discuri de inlaturare a machiajului. Apoi am aflat ca exista si o dieta in acest sens, despre care se spune ca vindeca acneea. Cei care o urmeaza nu mai folosesc, demachiante, creme, tonere si machiaj, in speranta de a scapa de pete si roseata pentru totdeauna", mai sustine Erica.

 

Ea precizeaza ca nu a putut renunta complet la machiaj pe timpul experimentului, alegand sa se machieze doar in zona ochilor. Mai mult, ea sustine ca tenul ei a aratat cel mai bine in perioada in care era studenta, cand chiar obisnuia sa doarma cu machiajul pe fata pentru ca era prea lenesa sa se spele.

"Nu ma spal pe fata niciodata dimineata, asa ca a fost foarte usor pentru mine", continua Erica sa marturiseasca. Dupa prima saptamana, ea spune ca a primit complimente pentru tenul radios pe care il avea.

Folosind doar o lotiune pentru a-si curata tenul, ea spune ca a observat ca zona T nu mai era atat de grasa la sfarsitul zilei.

"Dupa experimentul meu, am realizat ca am petrecut ani de zile aruncand bani pe demachiante, tonere si tratamente pentru acnee care erau prea agresive pentru pielea mea", a concluzionat tanara.

Sursa: Daily Mail

Tags: ten, piele, fata, spalat,


VIDEO PROTVPLUS.RO