VIDEO. Avionul care te duce in al noualea cer. Zboruri "explicite", cu sampanie si piloti discreti

Ultima actualizare: 01-11-2012 22:53
avion sex

O companie aeriana din Cincinnati, care a fost implicata recent intr-un scandal sexual, le ofera pasagerilor, pe langa zborul la inaltime, toate conditiile ca sa urce "pe culmile placerii".

Flamingo Air, parte a Academiei de zbor Flamingo, se declara "cea mai scandaloasa companie aeriana din Cincinnati si primul operator de zboruri de placere".

Compania functioneaza deja de 21 de ani si se bucura de succes in randul amatorilor de senzatii tari. Pasagerii aleg aceasta companie aeriana special ca sa poata intretine relatii intime in avion, in timpul zborului.

“Am fost lovit o data de un pantof cu toc in ureche, am primit un dop de sampanie in ceafa si slava domnului ca port mereu casti”, declara capitanul Dave MacDonald.

Cursa dureaza o ora si compania spune ca efectueaza zilnic chiar si opt zboruri.

Costul unei asemenea escapade este de 425 de dolari si include sampanie, ciocolata si…”discretia pilotului”.

Cei care platesc pentru un asemenea zbor isi pot allege traseul dorit, ca sa admire peisajele dorite.

Pe langa aceste "zboruri de placere”, compania mai ofera curse in zona orasului Cincinnati, excursii de o zi pentru shopping in mai multe orase din SUA, chartere pentru oamenii de afaceri si curse regulate in Chicago, Detroit si Cleveland.

In urma cu 4 luni, Flamingo Air a a fost implicata intr-un scandal, dupa ce un instructor de zbor, care era si actor porno, s-a filmat facand sex cu o receptionera in timpul unui salt cu parasuta.

VIDEO EXPLICIT. Imaginile care sunt pe masa Aviatiei SUA in scandalul "sex in aer"
 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO