“Va rog aveti grija de mine, stapanul meu nu ma vrea” – biletul induiosator alaturi de care a fost gasit un catel abandonat

Dată publicare: 31-01-2014 14:45
Dată actualizare: 03-02-2014 06:57


Catel

Un catel de numai 14 saptamani a fost gasit abandonat intr-o cusca din Downham Market, Norfolk, Anglia, alaturi de un bilet emotionant in care scrie ca nu este dorit.

Un trecator a auzit scancetele catelului si i-a dat de urma intr-o cusca ascunsa prin niste tufisuri, inainte ca acesta sa moara de foame sau inghetat de frig, noteaza Daily Mail.

Cei de la organizatia caritabila pentru animale RSPCA cred ca simpaticul patruped, care se numeste Snoopi, a fost primit cadou de Craciun.

Catelul avea legat de gat un bilet pe care scria: “Va rog aveti grija de mine, pentru ca stapanul meu nu ma mai vrea. Ma voi stradui cat pot eu de mult sa te fac fericit. Numele meu este Snoopi.”

“Nu am nicio indoiala in sinea mea ca e vorba de un cadou de Craciun nedorit. Exemplifica perfect de ce insistam ca lumea sa se gandeasca foarte bine inainte sa ofere un animal de companie. Reprezinta un angajament pe termen lung pe care ti-l iei fata de el, prin care iti propui sa grija de el si sa il iubesti toata viata”, spune inspectorul Jon Knight, de la RSPCA.

“Chiar nu pot sa-mi dau seama cum de cineva a putut sa lase de izbeliste un catelus atat de dragut. Pe de o parte, se vede ca au avut grija sa ii lase biletul si mancare alaturi. Dar pe de alta, e un gest atat de insensibil”, adauga inspectorul.

Snoopi se afla acum in grija asociatiei si, potrivit analizelor, starea lui de sanatate este buna.
 

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO