Unchiul sau a abuzat-o sexual timp de 16 ani, iar tanara a ramas insarcinata. Motivul pentru care a pastrat copilul

Ultima actualizare: 16-10-2016 07:00
insarcinata

Julie Dunlay, o femeie in varsta de 35 de ani din Newcastle, a ramas insarcinata cu propriul unchi, dar a pastrat copilul.

Julie Dunlavy a fost victima abuzurilor sexuale timp de 16 ani. Peter Dunlop, unchiul ei in varsta de de 61 de ani, a molestat-o de la varsta de 13 ani pana la 29, potrivit Metro

Ea a ramas insarcinata de 2 ori in acest timp, dar dupa un avort spontan, ea a nascut un baiat care la momentul actual are 8 ani. Ea spune ca a luat o decizie pe care nu o regreta.

Ea a declarat: “Cand am ramas insarcinata, am fost devastate. A fost un soc imens, dar nu am luat niciodata in considerare avortul. Nu cred in avort.

Le-am spus membrilor familiei ca era copilul altui barbat. Totusi, cand am facut un control de rutina, la 3 luni, am descoperit ca bebelusul nu mai avea puls. Sa-mi pierd copilul a fost sfasietor. De aceea, cand am auzit ca sunt insarcinata din nou, eram reticienta”.

Desi era suparata din cauza faptului ca era un copil conceput cu unchiul ei, ea era fericita ca o sa aiba iar posibilitatea de a deveni mama: “Nu imi pasa ca o sa se semene cu Peter si ca o sa-mi aminteasca de supliciul prin care am trecut.

Imi era teama ca nu o sa faca fata dupa ce o sa se nasca. Dar am rezistat si nu l-am lasat pe Peter sa-l atinga vreodata

In 2010, Dunlop a fost arestat si condamnat la 15 de inchisoare pentru ca a abuzat alte 3 fete. Julie a declarat: “Sunt bucuroasa ca am depus marturie impotriva lui. Vreau sa o iau de la capat si sa-mi vad de viata mea.”
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO