Un copil si tatal lui, bolnav de cancer terminal, au fost dati jos dintr-un avion. Motivul pentru care pasagerii au apludat

25-02-2016 16:26

familie trista

Calatoria acestei familii de americani la rude a fost intrerupta brusc atunci cand copilul, avand o reactie alergica, a fost dat jos din avion. Pasagerii au inceput sa aplaude, ceea ce l-a ranit pe copil.

Giovanni in varsta de sapte ani, mama lui Christina Fabian si tatal George Alvaro s-au imbarcat in avionul care ii ducea la Phoenix. Calatoria avea o semnificatie speciala pentru familie deoarece tatal are cancer in faza terminala, iar aceasta ar fi fost una dintre ultimele sanse ca cei trei sa isi creeze amintiri impreuna.

Imediat ce au urcat in avion, Giovanni a inceput sa se scarpine. “Il manca peste tot, a facut pete rosii pe piele. Am informat-o pe stewardesa care ne-a spus ca la bordul oricarui avion se afla un caine. La final ne-a zambit, ceea ce in opinia mea, a fost o dovada de nepasare.” a declarat mama copilului pentru kcentv.com.

La scurt timp familia a fost rugata sa paraseasca aeronava. In acel moment oamenii au inceput sa aplaude, lucru care l-a ranit pe baietel.

“Ca tata am stat neputincios acolo. Ma uitam la oameni in timp ce aplaudau si dadeam din cap, dorindu-mi sa coboram cat mai repede.” a spus barbatul.

Compania aeriana i-a contactat pe parinti si le-a cerut scuze pentru discomfortul creat.
 

Sursa: Kathimerini, kcentv.com


VIDEO PROTVPLUS.RO