Un adolescent s-a dat drept medic timp de O LUNA intr-un spital american. Explicatia mamei: "Uitase sa isi ia pastilele"

Ultima actualizare: 25-01-2015 06:53
stetoscop poza macro

 Exact ca in celebrul film “Prinde-ma, daca poti”, un tanar s-a prefacut cu succes ca este doctor, inseland timp de o luna personalul unui spital din Florida

Adolescentul se plimba netulburat prin spitalul St. Mary’s Medical Center din West Pa,lm Beach (Florida), folosind drept deghizare un halat si un stetoscop. Se dadea drept ginecolog si a fost prin in timp ce se pregatea sa examineze o pacienta – si asta doar fiindca unul dintre medicii reali, obstetricianul Sebastian Kent, a intrat la banuieli.

„Primul lucru la care m-am gandit a fost ca am imbatranit, dat fiind ca doctorii noi mi se par mai tineri in fiecare an”, a declarat Kent. El a chemat imediat politia iar ancheta a dezvaluit ca personalul de paza il vazuse pe adolescent intrand si iesind din spital mai bine de o luna, insa nimeni nu-l oprise, crezand ca e doctor.

Ulterior, spitalul a emis un comunicat prin care da asigurari ca falsul ginecolog nu a intrat niciodata in contact cu pacientii. Mama tanarului a declarat ca acesta este bolnav si ca in ultima vreme uitase sa isi ia pastilele. Nici spitalul si nici procuratura locala nu au depus vreo plangere pe numele adolescentului, astfel ca acesta a scapat basma curata

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO