Surpriza colosala avuta de un barbat jefuit acum 30 de ani. “Nici in filme nu am vazut asa ceva"

Dată publicare: 20-03-2013 16:08
Dată actualizare: 23-03-2013 07:12


bani

Un hot si-a exprimat sentimentul de vina dupa ce a furat 800 de dolari dintr-un magazin din vestul statului american Michigan, acum trei decenii, inapoind acum banii, plus dobanda.

Hotul, care a ramas anonim, a trimis o scrisoare si suma de 1.200 de dolari in bancnote de cate 100, la biroul serifului din Hastings.

Expeditorul a recunoscut ca acum 30 de ani a intrat prin efractie intr-un magazin din Thornapple Township. Prin intermediul scrisorii, el cere ajutor serifului pentru localizarea proprietarului magazinului: “Am facut un lucru foarte urat, sunt rusinat de asta si am trait in toti acesti ani cu sentimentul de vinovatie. Nu pot sa exprim in cuvinte cat de rau imi pare pentru ce am facut. Daca il gasiti pe omul de la care am furat, va rog sa-i spuneti ca am fost un prost si ca imi pare rau”.

Politistii l-au gasit pe fostul proprietar al magazinului, care a confirmat ca a fost jefuit in 1980. A fost surprins sa-si primeasca banii dupa o perioada atat de lunga.

Ajutorul serifului, Bob Baker, a spus ca barbatul jefuit a dorit sa-si pastreze aninimatul. "Surpriza lui a fost imensa, a spus ca nici in filme nu a mai vazut asa ceva", a mai precizat ajutorul de serif.


 

Sursa: huffingtonpost.com


VIDEO PROTVPLUS.RO