Satul din India unde toti barbatii sunt culturisti, nu fumeaza si nu consuma bauturi alcoolice. Explicatia acestui fenomen

Dată publicare: 11-07-2014 13:18
Dată actualizare: 14-07-2014 01:28


India

Satul indian Asola-Fatehpur Beri a devenit cunoscut in intreaga lume drept locul unde toti barbatii se antreneaza si devin culturisti, totul cu un scop precis.

Pana de curand, satenii se bazau pe agricultura pentru traiul de zi cu zi, insa, recent, oamenii au descoperit o alta metoda de a castiga bani, potrivit Oddity Central.

Barbatii din sat s-au transformat in adevarati culturisti pentru a obtine joburi de bodyguarzi, serviciu care se plateste cu 25 de dolari pe zi. Circa 90% dintre barbatii din satul cu 50.000 de locuitori sunt angajati la barurile sau cluburile din orasele aproapiate, cum ar fi New Delhi.

"Nu exista niciun baiat in satul asta care sa nu mearga la sala. Toti se antreneaza, nimeni nu bea si nimeni nu fumeaza", a spus unul dintre antrenorii din sat.

Pentru a obtine un corp demn de un bodyguard, baietii sunt nevoiti sa se antreneze 2-3 ore in fiecare zi. De asemenea, fiind vegetarieni, acestia trebuie sa urmeze o dieta anume pentru a se putea dezvolta fizic.

Si femeile din zona sunt incantate de acest trend. "Au ajutat copiii sa fie sanatosi si sa nu se apuce de fumat", a spus una dintre ele.

Sursa: odditycentral.com


VIDEO PROTVPLUS.RO