S-a dus la un salon de frumusete pentru a-si impresiona iubitul, dar a plecat in lacrimi. A refuzat sa mai iasa din casa

07-03-2015 14:31


tratament cosmetic

Delsha Campbell, o britanica in varsta de 22 de ani, s-a dus la salonul de frumusete pentru a-si indeplini un vis si pentru a-si impresiona iubitul, dar a plecat de acolo in lacrimi.

Tanara s-a dus la salonul de frumusete din Manchester pentru a isi tatua sprancenele, astfel incat acestea sa para mai proeminente, insa cosmeticianul a ratat complet procedura, potrivit The Mirror.

Angajatul i-a tatuat femeii doua sprancene deasupra celor naturale. Cand s-a uitat in oglinda, Delsha a descoperit ca avea patru sprancene si ca arata ca un clovn.

Desi cei de la salonul de cosmetica au linistit-o pe tanara spunandu-i ca tatuajul nu este permanent, Delsha inca mai are sprancenele aditionale doi ani mai tarziu.

"Timp de cateva luni mi-a fost atat de rusine de fața mea incat nu am iesit din casa. Eram atat de deprimata incat am mers la terapie. Cand, intr-un final, am iesit din casa, oamenii se holbau la mine. Nu puteam sa mananc de suparare, m-am izolat. Aratam ca un clovn", a spus Delsha.

 

Sursa: The Mirror

VIDEO PROTVPLUS.RO