S-a dus la salon sa-si vopseasca sprancenele si a ajuns la spital. Ce i s-a intamplat dupa procedura estetica

Ultima actualizare: 24-02-2014 07:06
Harleigh Kay

In zilele noastre, o procedura cosmetica simpla poate schimba destul de mult aspectul. Femeile apeleaza des la ele, dar de multe ori se intampla si accidente.

Este si cazul unei adolescente de 17 ani, Harleigh Kay, 17 ani, care a fost dusa la spital cu arsuri si incapabila sa-si deschida ochii, dupa ce si-a vopsit sprancenele. Tanara, care este model, ar putea sa ramana cu cicatrici permanente, potrivit Daily Mail.

Harleigh si-a facut programare pentru vopsirea sprancenelor la un salon din Luton, Anglia. A suferit, insa, arsuri puternice, iar toata zona s-a infectat. La spital, medicii i-au administrat un cocktail de antibiotice si antialergice.

Harleigh isi aminteste despre momentele grele prin care a trecut: "Aratam ca un monstru, eram hidoasa. Nici macar nu m-am recunoscut in oglinda si am ramas traumatizata. Aveam dureri groaznice si simteam ca fata mi-a luat foc".

Tanara crede ca a trecut prin acest cosmar pentru ca angajata i-a lasat vopseaua pe strancene timp de 15 minute, cand intervalul nu ar trebui sa fie mai mare de 2 minute.

Harleigh este model inca de la varsta de 4 ani si acum este foarte speriata ca ar putea sa ramana cu cicatrici pe viata.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO