Profesoara care a facut sex cu cinci elevi condamnata la 3 ani de inchisoare. "Nu sunt un monstru, am facut alegeri gresite"

05-04-2015 15:22


Summer Michelle Hansen

O fosta profesoara, care a recunoscut ca a facut sex cu cinci elevi minori, a fost condamnata la 3 ani de inchisoare.

Summer Michelle Hansen, 32 de ani, din California, a primit pedeapsa pentru 16 capete de acuzare, intre care intretinere de raport sexual cu minori, agresiune sexuala, sex oral cu un minor. Potrivit legii, pedeapsa ar fi putut sa fie de 13 ani dupa gratii, insa judecatorul a stabilit una mult mai mica, pentru ca fosta profesoara a avut o atitudine sincera in timpul procesului, relateaza Daily Mail.

Numai ca parintii celor cinci baieti sunt foarte nemultumiti de sentinta si vor sa faca demersuri pentru anularea ei si stabilirea alteia mai aspre. Acest lucru, insa, nu este posibil, pentru ca sentinta este definitiva.

In fata completului de judecata, Hansen a spus: "Nu sunt un monstru. Am facut alegeri gresite in viata si pentru asta imi pare, sincer, foarte rau".

Potrivit procurorilor, Hansen, care este casatorita si are trei copii, a facut sex cu cei cinci elevi in sala de clasa, in masina ei si chiar acasa la unul din baieti, intre 2012 si 2013. Toate escapadele au iesit la lumina atunci cand unul din elevi le-a povestit parintilor ce s-a intamplat.

Potrivit dosarului, profesoara i-a facut sex oral unui elev chiar in sala de clasa, dupa terminarea orelor. De asemenea, ea le-a trimis pe telefoane celor cinci baieti fotografii cu ea dezbracata sau in timp ce facea sex cu alti baieti.

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO