Primele imagini cu tânăra care a fiert ouă în cuptorul cu microunde şi şi-a pierdut vederea

Dată publicare: 16-08-2019 11:02
Dată actualizare: 16-08-2019 11:11


Bethany Rosser

Bethany Rosser, în vârstă de 22 de ani, din Marea Britanie, a citit pe Google că poate să fiarbă ouă la cuptorul cu microunde, singura regulă fiind că trebuie să pună sare în apă. Încercarea tinerei s-a terminat cu o dramă.

A lăsat ouăle în cuptorul cu microunde pentru 6 minunte, iar când a deschis aparatul, acestea i-au explodat în faţă. Tânăra şi-a pierdut vederea la unul dintre ochi.

"În timp ce mă uitam să văd dacă ouăle sunt gata, au explodat în ochii mei. Asta s-a întâmplat în momentul în care le-am scos afară. Nu am fost atât de speriată niciodată. Tremuram și plângeam“, a declarat fata

Bethany a sunat imediat la urgenţe, iar în timp ce aştepta ambulanta şi-a dat cu apă rece pe fată, ceea ce i-a agravat starea. Tânăra şi-a făcut o fotografie pe patul de spital şi a publicat-o pe internet pentru a atrage atenţia tuturor să nu repete greşeala ei.

Tot tânăra a mai adăugat că și membrii familiei ei au fost de față, însă nu au fost răniți. De asemenea, medicii nu au putut preciza dacă tânăra îți va recupera vederea.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO