Poveste tragica cu final fericit. O tanara s-a logodit chiar cu paramedicul care i-a salvat viata dupa ce a fost injunghiata

Ultima actualizare: 16-05-2015 07:07
cerere in casatorie

O femeie care a supravietuit in mod miraculos dupa ce a fost injunghiata de 32 de ori de fostul iubit s-a logodit chiar cu paramedicul care i-a salvat viata.

Melissa Dohme (23 de ani) a fost ceruta in casatorie, luni seara, pe un teren de baseball din Florida, relateaza Daily Mail. In timp ce se pregatea sa arunce prima minge, inainte de startul partidei, iubitul ei Cameron Hill (40 de ani) i-a pus in mana o minge pe care scria cu rosu "Vrei sa te mariti cu mine?". Tanara a spus da, iar multimea a luat foc, aplaudand frenetic.

Povestea dintre ei a inceput in 2012, dupa ce Cameron Hill a raspuns unui apel la 911, venit dupa ce Melissa a fost injunghiata de fostul iubit in fata si gat. Barbatul a fost condamnat la inchisoare pe viata dupa ce a pledat vinovat pentru tentativa de omor, in octombrie 2013.

Melissa a decis sa-si spuna povestea mai departe pentru a ajuta si alte persoane sa depaseasca momentele grele prin care trec. Astfel, in timpul unei confesiuni la o biserica, aceasta s-a intalnit cu actualul ei iubit, cu care a facut schimb de numere si a legat rapid o legatura speciala.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO