Politia din LA in alerta, dupa o serie de mesaje ciudate pe Facebook."Am sa fac exact acelasi lucru"

Dată publicare: 09-01-2013 10:33
Dată actualizare: 12-01-2013 07:05


Kyle Bangayan

Un tanar de 24 de ani a amenintat ca va comite un masacru asemanator cu cel de la scoala Sandy Hook. Totusi acesta nu va fi cercetat penal.

Kyle Bangayan a inceput sa posteze mesaje de amenintare pe Facebook chiar in ziua masacrului de la scoala primara din Newtown, Connecticut.

"Pe bune America, daca mai apare un singur mesaj pe Facebook despre incidentul de la scoala aceea primara, jur pe orice Dumnezeu in care credeti voi ca voi face exact acelasi lucru. Am armele, am curajul si nu ma voi sinucide la sfarsit, voi merge la urmatoarea scoala, apoi la urmatoarea, si la urmatoarea...", a postat tanarul pe Facebook, potrivit tmz.com.

Mesajele continuta. "M-am trezit de dimineata si mi-am spus. Mama, stii ce ar fi foarte grozav acum... cativa copii de gradinita morti... si sa vina Craciunul mai devreme", a mai scris Bangayan.

Kyle a fost arestat dupa ce un prieten de-al acestuia de pe site-ul de socializare a sunat autoritatile. Cand politistii i-au perchezitionat camera au gasit doua pistoale semi-automate, doua pusti si o arma de vanatoare.

Tanarul a fost ulterior eliberat de politisti, care au declarat ca nu se va ordona inceperea urmaririi penale, pentru ca amenintarile nu au fost indreptate spre o persoana anume.

Din cei 20 de copii ucisi in decembrie la scoala primara din Newtown, Connecticut, opt erau baieti si 12 erau fete. Sase membrii ai stafului, toti de sex feminin, au fost, de asemenea, ucisi.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO