Orice barbat care i-ar afla secretul ar refuza sa ramana casatorit cu ea. Ce face femeia pe ascuns

Dată publicare: 01-04-2013 18:19
Dată actualizare: 04-04-2013 06:51


Jenny

Jenny, in varsta de 46 de ani, din Marea Britanie, marturiseste ca este o femeie fericita, cu o casnicie perfecta. Ea este casatorita cu sotul ei de 25 de ani, iar secretul relatiei l-ar face pe orice  barbat sa o paraseasca, daca l-ar cunoaste.

Ceea ce lumea nu stie este faptul ca femeia, agent de vanzari si mama a doi copii, duce o viata dubla. In ultimii doi ani, Jenny a avut aventuri amoroase cu diferiti barbati pe care i-a cunoscut pe internet.

Jenny a acceptat sa povesteasca, sub anonimat, pentru Daily Mirror cum aceasta viata dubla i-a salvat casnicia. Ea a marturisit ca nu are nicio remuscare pentru faptul ca intretine relatii sexuale si cu alti barbati.

"Daca sunt vazuta de vreun prieten de familie cu un barbat intr-un bar, persoana respectiva crede ca sunt cu un posibil client. Nici vorba de asa ceva. Barbatul de la masa mea este in realitate un posibil amant cu care, cel mai probabil, voi ajunge intr-o camera de hotel. Stiu ca multa lume ma va judeca pentru ceea ce fac, insa, acesta este secretul casniciei mele. Dupa 25 de ani de casatorie, eu am inteles ca fericirea nu inseamna neaparat monogamie", spune femeia.

"Eu si sotul meu ne intelegem mai bine de cand am inceput sa am aceasta viata. Nu e nimic serios. Imi stabilesc intalnirile pe internet, iar dupa o ora petrecuta impreuna, fiecare isi vede de viata lui. Sotul meu nu stie ca am ales sa traiesc aceasta aventura, dar cred ca e mai fericit acum in relatia noastra", a continuat femeia.

Sursa: mirror.co.uk

Tags: curiozitati,


VIDEO PROTVPLUS.RO