O fetita de 5 ani a murit dupa ce parintii au obligat-o sa bea peste 2 litri de suc de struguri

Dată publicare: 07-02-2014 17:55
Dată actualizare: 10-02-2014 06:59


suc

Un cuplu din Tennessee a fost pus sub acuzare de crima dupa ce si-a fortat fetita, in varsta de 5 ani, sa bea peste 2 litri de suc de struguri, lucru care ar fi dus la moartea copilei.

Randall-Lee Vaughn, de 41 de ani si Mary-Lee Vaughn, de 58 de ani, au fost pusi sub acuzare dupa ce fetita lor, Alexa Linboom, a murit in 2012, din cauza unor leziuni craniene, relateaza The Independent. 

Autopsia a aratat ca fetita si-a pierdut viata in urma unei intoxicatii cu apa. Acumularea in organism a unei prea mari cantitati de lichid a dus la formarea de leziuni cerebrale. Practic excesul de apa din corp a dus la inflamarea celulelor din creier.

Autoritatile americane au povestit ca fetitei i s-a tunat de gat cantitati uriase de suc de struguri si apa, pana s-a invinetit si nu mai putea respira.

Nu se stie exact cat a baut (peste doi litri, spun medicii), insa politia a aflat ca Alexa a fost pedepsita astfel de parinti pentru ca a baut cutia de suc a mamei ei, fara a cere voie. Ceilalti 5 copii ai cuplului au fost dusi intr-un centru de plasament.

 

Sursa: Independent.co.uk


VIDEO PROTVPLUS.RO