O britanica s-a uitat din curiozitate pe profilul de Facebook al fiicei sale, insa un mesaj a speriat-o. Ce a urmat


Ultimul update: Vineri 07 Iulie 2017 07:50
Data publicarii: Marti 04 Iulie 2017 09:43
Categorie: Bizar
Copil

 Kelly Carberry, in varsta de 34 de ani, a hotarat sa verifice continutul paginii de Facebook a fiicei sale, insa un mesaj i-a atras atentia.

 

O mama ingrijorata a unei fetite de 13 ani a hotarat sa verifice pentru prima data profilul de Facebook al copiliei sale.

In timp ce se uita peste activitatea publica a fiicei ei, Kelly a descoperit un mesaj care i-a atras imediat atentia: "Imi promiti ca nu vei spune nimanui?", suna mesajul cu pricina.

In acel moment, Kelly si-a dat seama ca ceva nu este in regula si a inceput sa mai caute indicii. Asa a descoperit ca, in spatele profilului unei fete, se ascundea un pedofil. Astfel, Kelly, sustinand ca este fiica sa, a intrat in discutie cu respectiva persoana. Cand i s-au confirmat banuielile, femeia a decis sa il "demaste" pe aceeasi retea de socializare, facandu-i publice conversatiile.

"Nu mi-a venit sa cred. De dimineata cand i-am verificat Facebook-ul am vazut ca a primit 4 mesaje de la aceea persoana dubioasa. Am inceput sa ii raspund, pretinzand ca sunt fiica mea", marturiseste Kelly.

"Imi promiti ca iti vei tine gura inchisa in legatura cu tot ceea ce iti voi spune, iar ceea ce vorbim aici ramane intre noi si nu vei mai spune nimic nimanui. Ai inteles?", este mesajul pe care i l-a scris barbatul din spatele unui monitor.

"Bineinteles ca asa voi face", raspunde Kelly, pretextand ca este fiica sa.

"Esti acasa acum?", continua persoana aceea conversatia.

Kelly insista si ii confirma faptul ca este acasa. Dupa care, persoana din spatele monitorului o intreaba "Esti in dormitorul tau singura?", iar Kelly ii confirma pentru a doua oara. Atunci celalalt profil insista "Deci am putea sa ne jucam. Iti plac jocurile, nu-i asa?", la care mama ii raspunde cu un entuziasm fals: "Le ador".

Femeia sustine ca mesajele ciudate au continuat sa apara, cerandu-i sa se inchida in camera.

Dupa ce a primit astfel de mesaje, Kelly a decis sa-l expuna public pe barbat, sustinand ca in urma dezvaluirilor sale, el si-a inchis doua profile pe care le detinea, in plus, femeia a dorit sa atraga atentia si celorlati parinti pentru a resusi sa-si protejeze micutii.

In plus, Kelly a decis sa-i urmareasca periodic activitatea fiicei sale pe retelele de socializare pentru a se asigura ca astfel de scene nu se vor mai repete.

Ancheatorii fac acum verificari. "Putem confirma ca s-a facut o plangere, iar noi investigam cazul"

Sursa: The Sun

VIDEO PROTVPLUS.RO