O blonda a prins un "monstru" al apelor. Aligatorul are peste 4 metri si este cel mai mare exemplar capturat in Mississippi

Dată publicare: 31-08-2016 18:17
Dată actualizare: 03-09-2016 07:23


Tiffany Wienke - FACEBOOK

O femeie din Mississippi a reusit sa prind cel mai mare aligator care a fost capturat vreodata in acest stat.

Conform Daily Mail, este vorba despre Tiffany Wienke, din Vicksburg, Mississippi, care sustine ca a petrecut 20 de ore in zona Bayou Pierre pana a aparut aligatorul cu o lungime de peste 4 metri.

Wienke mai spune ca s-a luptat cu animalul timp de vreo 2 ore dupa ce l-a agatat si nu a fost sigura nicio clipa ca va reusi sa-l aduca la mal.

"Ne-a tarat - efectiv ne-a distrus - pana la niste copaci. Tragea barca plina cu oameni de parca nu era nimic", a declarat femeia pentru WLBT.

Sotul ei impreuna cu alti 4 prieteni au ajutat-o sa captureze uriasul animal. Insa expertii Departamentului Naturii si Parcurilor Mississippi spun ca este posibil ca acest specimen sa fie mic in comparatie cu alti aligatori, care se ascund in adancurile mlastinilor.

Wienke a vandut aligatorul, care va fi procesat pentru carne si piele. Ea mai spune ca, desi nu a castigat multi bani din asta - intre 12 si 15 dolari pe o jumatate de metru - vanatoarea a meritat fiecare picatura de adrenalina.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO