O adolescenta care a invins cancerul face un gest necugetat la o petrecere si moare: "Este foarte trist ce s-a intamplat"

Dată publicare: 29-04-2017 15:45
Dată actualizare: 02-05-2017 09:07


Sherie-Lea James

O tanara de 15 ani a primit a doua sansa la viata dupa un transplant de ficat. Fusese doagnosticata cu cancer, iar sansele ei la viata ar fi fost nule fara procedura.

Insa Sherie-Lea James, din Marea Britanie, nu a apreciat aceasta sansa... Astfel, la doar 15 ani, ea a murit dupa o supradoza de droguri, relateaza Daily Mirror.

Adolescenta s-a dus la o petrecere si a facut atac de cord, dupa ce a consumat ecstasy si cocaina. A fost dusa imediat la spital, insa medicii nu au mai putut sa o salveze.

Medicul legist Eleanor McGann a confirmat ca drogurile au ucis-o pe adolescenta: "Este foarte trist! Fata aceasta tanara a crezut ca drogurile inseamna distractie. Dupa ce a trecut razant pe langa moarte, acum s-a aruncat direct in bratele ei."

Dupa moartea adolescentei, Politia din Essex a arestat doi barbati care le-ar fi furnizat drogurile adolescentilor care au participat la petrecerea respectiva.

Sursa: Daily Mirror


VIDEO PROTVPLUS.RO