Modul neobisnuit prin care o femeie din SUA si-a gasit un rinichi pentru transplant. A durat doar cateva zile

07-04-2015 09:05


Christine Royles

Christine Royles, o femeie in varsta de 24 de ani, din Statele Unite, a reusit sa gaseasca un rinichi pentru transplant folosind o metoda neobisnuita.

Cand a fost diagnosticata cu insuficienta renala si a aflat ca trebuie sa fie pusa pe o lista de asteptare pentru transplant, alaturi de alte 100.000 de persoane, dintre care 4.000 mor in fiecare an in asteptare, tanara a decis sa aiba o alta abordare, potrivit Oddity Central.

Aceasta s-a inspirat din cazul unui barbat care a stat in public cu un carton pe care scria ca este in cautarea unui rinichi pentru sotia lui. In locul unui carton, Christine a scris un astfel de anunt pe masina ei.

"Caut pe cineva care sa-mi doneze un rinichi. Trebuie sa aiba grupa sanguina 0. Ai nevoie doar de un rinichi pentru a trai :)", a scris femeia, langa numarul de telefon.

Cateva zile mai tarziu, tanara a fost contactata de un barbat, Josh, care s-a oferit sa ii doneze un rinichi. "Am inceput sa plang. Am fost socata de faptul ca cineva este dispus sa faca asta pentru mine", a spus Christine.

Operatia ar putea avea loc peste cateva saptamani, dupa ce Josh va fi suspus la toate analizele de rigoare. Barbatul a mentionat ca nu asteapta sa primeasca niciun fel de recompensa pentru gestul sau.

Sursa: odditycentral.com

VIDEO PROTVPLUS.RO