Miracol sau iluzie optica? Detaliul observat de enoriasii unei biserici cand s-au apropiat de statuia lui Iisus: VIDEO

Dată publicare: 10-08-2016 16:22
Dată actualizare: 13-08-2016 03:14


crucifix

Un material video filmat anul trecut s-a viralizat in urma cu putin timp deoarece oamenii au observat un detaliu cel putin straniu, care a ridicat multe semne de intrebare. O statuie a lui Iisus inchide si deschide ochii.

Clipul a fost filmat in iunie anul trecut in biserica Saltillo din Mexic, dar s-a viralizat abia luna aceasta, cand oamenii au observat ca statuia care il infatiseaza pe Iisus crucificat pare sa inchida si sa deschida ochii si chiar sa il fixeze cu privirea pe cel ce filmeaza intreaga scena, relateaza The Sun.

Utilizatorii retelelor de socializare au catalogat imediat imaginile ca fiind o scamatorie grosolana. Ei sustin ca cel mai probabil este vorba de o iluzie optica, de prelucrarea clipului pe computer sau de un actor iscusit.

"Ce coincidenta ca fix in acel moment se afla cineva acolo sa inregistreze totul." a comentat cineva.

"Este evident ca e vorba de un actor. Ce aiurea ca oamenii sunt atat de tampiti incat sa creada altceva." a scris un alt internaut.

Expertul in activitate paranormala Ivan Escamilla si managerul site-ului Adimensional sustine ca peste 20 de specialisti si preoti au stat saptamani la randul sa analizeze imaginile si nu au gasit nicio dovada ca ar fi fost trucat.

Cu toate acestea, reprezentantii religiosi din regiunea respectiva au refuzat sa vada clipul si spun ca in niciun caz nu poate fi vorba de o minune.
 

Sursa: The Sun


VIDEO PROTVPLUS.RO