Mesaj de groaza descoperit intr-un spital.Cu un an in urma, 7 oameni au fost otraviti in acelasi loc

Dată publicare: 27-10-2012 18:28
Dată actualizare: 30-10-2012 06:49


spital

Pacientii unui spital unde sapte oameni au murit otraviti, au descoperit un mesaj infricosator: “Voi ucide din nou”.

Cuvintele au fost desenate pe o oglinda in baia pacientilor si au iesit la iveala cand in incapere s-a facut condens. Barbatul care a facut descoperirea a declarat ca a fost ingrozit si ca a alertat imediat o infirmiera. Aceasta a sters mesajul, temandu-se sa nu raspandeasca si mai multa panica.


“Oamenii sunt foarte, foarte speriati. Daca s-ar fi intamplat in oricare alt loc, m-as fi gandit ca este doar o farsa”, a declarat o sursa pentru The Sun. “Dar asta este spitalul in care au fost cazurile de otravire si sa vezi cuvintele astea aici e de-a dreptul ingrijorator.”


Politia continua sa investigheze moartea celor sapte pacienti, ale caror perfuzii se pare ca au fost modificate astfel incat sa contina insulina. Alti 15 oameni au avut parte de acelasi tratament, dar au supravietuit.


“Suntem la curent cu incidentul. Se crede ca mesajul a fost scris cu 24 de ore inainte sa fie descoperit. Nimeni nu a avut de suferit iar spitalul va rezolva problema intern”, a declarat purtatorul de cuvant al politiei din Manchester.

 

Sursa: The Sun

Tags: spitale, otrava,


VIDEO PROTVPLUS.RO