Legea care schimba obiceiurile de nunta. Ce trebuie sa poarte femeile sub rochiile de mireasa

Dată publicare: 10-01-2012 08:02
Dată actualizare: 29-09-2012 13:36


mireasa

Un consilier din Brazilia a propus un proiect de lege care le-ar obliga pe mirese sa poarte chiloti pe sub rochii atunci cand sunt in fata altarului.

Ozias Zizi este revoltat pentru ca in orasul in care locuieste, Vila Velha, numarul mireselor care intra in biserica fara sa poarte lenjerie intima este din ce in ce mai mare.

Totul porneste de la o superstitie a mireselor care spun ca, astfel, casniciile lor ar dura mai mult. Dar consilierul, membru al Partidului Republican din Brazilia, crede ca acest gest este imoral.

Tinerele care se casatoresc cred ca daca nu poarta nimic pe sub rochia de mireasa vor avea o casnicie fericita. Dar nu se pot casatori asa cum vor ele. Trebuie sa arate respect fata de institutia bisericii. Iar fara chiloti sau pantaloni scurti nu se poate”.

Consilierul recunoaste ca aceasta lege nu are sanse prea mari sa fie aprobata, dar initiativa ar putea fi inceputul unei campanii de educare care ar “proteja lacasurile sacre”.

Un preot din oras a spus ca propunerea legislativa este ridicola. Enoch de Castro a spus: “Sunt femei care aleg sa nu poarte lenjerie intima. Nu are nimic de a face cu biserica. Este absurd ca controlezi asa ceva. Ar trebui sa existe cineva care sa le verifice daca poarta sau nu chiloti".

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO