I-a returnat portofelul furat acum 14 ani. Surpriza uriasa pe care a avut-o barbatul din Croatia cand s-a uitat inauntru

Ultima actualizare: 17-04-2015 07:04
portofel, strada, furt

Intamplare iesita din comun pentru un barbat din Croatia, caruia i s-a furat portofelul cu peste 1.000 de dolari acum 14 ani. Acesta i-a fost returnat, insa surpriza a fost si mai mare atunci cand a privit inauntru.

Ivica Jerkovic, din Makarska, Croatia, a spus ca portofelul a fost furat la o petrecere, in 2001, sau in timp ce isi transporta un prieten la spital de la aceasta petrecere. Banii fusesera stransi pentru repararea acoperisului casei sale, insa barbatul a spus ca si-a pierdut acum mult timp speranta de a-l mai regasi.

Insa vineri a primit prin posta o cutie care continea portofelul, suma de 1.900 de dolari si actele de identitate.

"Am ramas fara cuvinte cand am vazut despre ce este vorba. Prima data am crezut ca este o gluma, asa ca am verificat daca banii sunt reali", a spus Jerkovic.

 

Barbatul crede ca cel care l-a lasat in 2001 fara portofel avea probabil mare nevoie de bani, insa s-a redresat financiar intre timp.

"Cred ca banii l-au salvat si, timp de ani intregi, a calculat cat ar trebui sa-mi returneze. Altfel nu inteleg de ce ar fi pastrat portofelul atata timp. Il rog sa ma contacteze. Este cel mai bun bancher personal pe care il are Croatia", a mai spus barbatul.

Jerkovic a adaugat ca nu ii poarta pica hotului si ca vrea sa-i devina prieten. Iar daca cel care l-a furat se dovedeste a fi un amic, vor deveni si mai buni prieteni.

"Ce a facut hotul este minunat", a mai spus barbatul.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO