Enervat de insulta legata de barbatia sa, l-a taiat pe fata cu un pahar. Cum a scapat de inchisoare un milionar elvetian

Dată publicare: 27-01-2017 17:31
Dată actualizare: 30-01-2017 07:17


club

Un playboy in varsta de 36 de ani, milionar de meserie, era cat pe ce sa ajunga la inchisoare din cauza unui incident violent la care a luat parte intr-un club privat din cartierul londonez de lux Mayfair.

Sentintia in cazul incidentului petrecut in aprilie anul trecut, la clubul privat The Scotch of St James, a fost data saptamana aceasta. Atunci, Carl Hirschmann, un barbat in varsta de 36 de ani, tatal unui copil, a fost atat de iritat de remarca unui alt petrecaret, care a insinuat ca ar avea un penis mic, incat a sarit la atac, relateaza Mirror.

Barbatul a carui familie originara din Elvetia are o avere de peste 500 de milioane de lire si care este cunoscut pentru relatiile cu femei celebre precum Paris Hilton, o fosta Miss Elvetia si alte cateva fotomodele a fost surprins de camerele de supraveghere in timp ce ii arunca bautura in fata lui Valentino Ritter, dupa care il lovea cu paharul pe prietenul acestuia, fotograful Barnabas Wilhelm.

Cea de-a doua victima s-a ales cu o taietura pe frunte, care a necesitat sase copci, si cu nasul fracturat. In timpul procesului Carl a sustinut ca nu a vrut sa il raneasca pe Barnabas, iar paharul i-a alunecat din mana, argument care a fost acceptat de judecator.

Hirschmann a scapat de inchisoare, dar a fost plasat sub observatie timp de 12 luni si este obligat sa ii plateasca victimei daune in valoare de 5.000 de lire. Milionarul nu este la prima abatere, el mai are alte patru condamnari in Elvetia, inclusiv una pentru comportament violent.

Sursa: Mirror


VIDEO PROTVPLUS.RO