Doi frati din Republica Moldova s-au urcat beti intr-o cursa internationala. Scandalul urias care a urmat. VIDEO


Ultimul update: Sambata 08 Iulie 2017 06:58
Data publicarii: Miercuri 05 Iulie 2017 09:17
Categorie: Bizar
Moldoveni beti in avion

Incident uluitor intr-o cursa Chisinau-Istanbul.

Doi cetateni ai Republicii Moldova, frate si sora, au fost dati jos cu forta din avion de politisti dupa ce s-au luat atat de personalul de cabina cat si de ceilalti pasageri. Scandalul a continuat insa si pe pista aeroportului din Chisinau, cei doi refuzand sa urce in masina politiei. In final au fost retinuti pentru 72 de ore. 

Ulterior, in arest, barbatul a inceput sa o injure pe femeie. "Nu stii sa te porti, taci din gura!" a urlat la ea, sub privitile uluite ale politistilor de frontiera. Ambii risca acum amenda sau chiar inchisoarea pana la 5 ani.

Comunicatul Politiei de Frontiera din Moldova:

Doi cetateni moldoveni, in stare de ebrietate avansata, s-au dat in spectacol la bordul unei aeronave, demonstrand un comportament inadecvat fata de insotitorii de bord, dar si de pasageri. Pentru aplanarea situatiei de conflict si calmarea spiritelor, a fost nevoie de interventia politistilor de frontiera din Aeroportul International Chisinau.

In seara zilei de 3 iulie a.c., in timpul imbarcarii la cursa ”Chisinau-Istanbul”s-a iscat un conflict intre echipajul aeronavei si doi pasageri, cetateni ai R.Moldova. Ultimii, fiind in stare de ebrietate avansata, si-au permis sa injure insotitorii de bord si sa refuze indeplinirea actiunilor ce se impun pasagerilor in timpul zborului. In acest sens, a fost solicitata interventia angajatilor Politiei de Frontiera pentru a scoate de la ruta pasagerii buclucasi. La fata locului, persoanele nu s-au conformat nici la solicitarile politistilor de frontiera si in continuare se manifestau obraznic, violent si refuzau cu vehementa sa paraseasca benevol habitaclul aeronavei. Urmare, inspectorii de frontiera au fost nevoiti sa intervina in forta intru evacuarea pasagerilor agresivi.

Din verificarile aditionale s-a stabilit ca buclucasii sunt rude - sora si frate, ambii domiciliati in regiunea transnistreana.
Persoanele au fost retinut pentru 72 de ore. Acestea sunt cercetate penal, conform art. 287 al. 2 lit. b) CP al RM – huliganism, si risca amenda in marime de la 750 la 1350 u.c. sau inchisoare de pana la 5 ani.

In vederea evitarii astfel de situatii, Politia de Frontiera solicita tuturor calatorilor sa manifeste o atitudine constiincioasa fata de regulile existente la traversarea frontierei de stat, cat si roaga ca acestia sa se comporte decent si adecvat, inclusiv evitand consumul excesiv de bauturi alcoolice.

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO