Doi elevi discutau despre "Call of Duty", in timpul pauzei de la scoala. Au fost arestati imediat

18-05-2013 08:55


joc online, Call of Duty

Doi elevi de la un liceu din Berks, Marea Britanie, discutau in pauza despre jocul lor preferat, "Call of Duty". Nu s-ar fi gandit niciodata ca vor ajunge la politie din cauza asta.

Danielle McGill, mama unuia dintre elevii pasionati de jocuri online, a povestit cum 6 politisti si un caine special antrenat au intrat in casa ei, cautand arme si pregatindu-se sa-i aresteze fiul.

Misterul s-a lamurit in cele din urma: directoarea liceului Millside, unde invatau cei doi prieteni, i-a auzit discutand dspre “cumparea unei arme”, fara sa stie insa ca era vorba de jocul "Call of Duty".

Liceul este specializat in educarea tinerilor cu probleme de comportament.

Ingrijorata, directoarea a crezut ca elevii vor sa cumpere o arma adevarata si a alertat imediat politia.

Baiatul, care sufera de o tulburare de comportament numita ADHD, a fost arestat, dar eliberat ulterior. La fel a patit si colegul sau, ambii in varsta de 15 ani, scrie Daily Mail.

Conducerea liceului si-a cerut scuze pentru aceasta gafa, dar a precizat ca procedura a fost cea corecta: daca era vorba de o arma adevarata si directoarea nu anunta politia, s-ar fi putut ajunge la o tragedie.

Mama baiatului este insa furioasa, pentru ca toti vecinii au asistat la razia politiei, iar baiatul ei nu a inteles cu ce a gresit.
 

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO