Desi este anatomic imposibil, o coreeanca si-a propus sa fie sosia Mirandei Kerr

Dată publicare: 13-10-2013 15:34
Dată actualizare: 16-10-2013 06:56


Miranda Kerr

Operatiile estetice pot corecta imperfectiunile, dar, cand vine vorba de a elimina complet trasaturile originale ale cuiva, lucrurile se complica.

Miranda Kerr este atat de indragita de o femeie de origine coreeana incat, aceasta din urma este dispusa sa faca orice pentru a arata ca modelul australian.

Yuh Reum Hong este o tanara din Coreea de Sud care o admira atat de mult pe frumoasa australianca incat a ajuns sa-si renege trasaturile originare pentru a arata ca modelul Victoria's Secret.

Decisa sa devina clona Mirandei Kerr, Hong a trecut printr-o multime de operatii estetice fara sa-i pese ca isi va pierde frumusetea naturala.

Luna aceasta, tanara a aparut la show-ul de televiziune "Alien Virus" de la Korean Tv, unde a declarat ca este dezamagita de faptul ca modelul nu este promovata si in Coreea de Sud.

Hotarata sa o faca cunoscuta pe Kerr printre conationalii sai, Hong a marturisit ca a apelat la bisturiu pentru a-si corecta nasul si ochii, a inceput sa foloseasca lentile de contact albastre, si-a vopsit parul intr-o nuanta de blond aramiu si a ajuns sa-i copieze tinutele modelului, totul pentru a arata la fel ca Miranda Kerr.

 

Sursa: perfecte.ro


VIDEO PROTVPLUS.RO