Descoperirea facuta de acest barbat, in gradina din spatele casei. Socul trait cand si-a dat seama peste ce a dat

Dată publicare: 18-08-2016 15:04
Dată actualizare: 21-08-2016 00:15


gradina - Shutterstock

Un barbat din Marea Britanie a trait socul vietii sale, in timp ce fuma o tigara, in spatele gradindii. Acesta sustine ca in curtea lui "a aterizat" un meteorit.

David Stevenson, un britanic in varsta de 46 de ani, din Leeds, sustine ca a descoperit un meteorit stralucitor. Acesta a observat, intr-o seara, in timp ce fuma o tigara, un obiect luminos, in curtea sa. A doua zi s-a dus sa verifice despre ce este vorba si atunci a facut marea descoperire: o bucata luminoasa dintr-un meteorit era ascunsa in iarba, care era putin arsa.

Conform Daily Mail, barbatul chiar a incercat si a reusit sa isi aprinda tigara de la meteorit si spune ca a fost uimit de ce a descoperit. "Era in jurul orei 1:00 noaptea, cand am iesit sa fumez o tigara. Atunci am observat un petic de iarba arsa si am ramas uimit cand am vazut ce era ascuns. Parea ca un obiect cazut din cer. Initial am crezut ca este o piatra aruncata de un vecin peste gard, dar cand m-am apropiat am vazut ca era incins si lumina. Unul dintre lucrurile care mi-au trecut prin minte a fost sa imi aprind tigara, si spre stupoarea mea, a functionat. Sunt convins ca este o bucata de meteorit" a povestit acesta pentru Daily Mail.


David crede ca bucata de meteorit a aterizat in seara Perseidelor, pe 10 august. Acesta este convins ca piatra din curtea lui este un posibil meteorit, cazut din spatiu. Ca sa afle adevarul, acesta a trimis bucata de piatra la Muzeul National de Istorie, ca sa ii verifice autenticitatea.

"Nu imi explic cum inca arde, de atata timp. Este uimitor sa descoperi, de unul singur, asa ceva".

 

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO