Cum arata acum cea mai bronzata femeie din lume, dupa ce a renuntat sa mai mearga la solar: "A fost o greseala enorma"

Ultima actualizare: 08-02-2015 07:20
Patricia Krentcil

Patricia Krentcil a fost supranumita drept "cea mai bronzata femeie din lume", dupa ce a aaprut intr-o emisiune si a recunoscut ca este dependenta de mersul la solar.

Americanca in varsta de 49 de ani a fost indelung criticata cand a recunoscut ca isi duce si fetita in varsta de cinci ani la solar pentru a capata aceeasi culoare portocalie.

Acum, Patricia a renuntat sa se mai bronzeze excesiv, insa si-a gasit o noua dependenta: cea de operatii estetice, mai ales de injectiile cu Botox, scrie Daily Mirror.

"Am inceput sa citesc despre celebritatile care isi injecteaza Botox si mi-am dat seama ca ar putea sa-mi dea mai multa incredere in mine fara sa-mi afecteze pielea. Nu mi-a venit sa cred cand am vazut rezultatele", a povestit femeia.

Ea vrea acum sa-si faca un lifting la ochi si un tratament care sa-i redea elasticitatea pielii care a ramas aspra dupa toti anii in care s-a bronzat artificial.

Daca in urma cu cativa ani, Patricia nu concepea viata fara solar, acum ea spune ca a fost "o greseala enorma" si abia acum realizeaza cat de rau i-au facut sedintele de bronzat.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO