Cel mai ghinionist om. S-a accidentat de peste 360 de ori, dar nu vrea sa renunte la pasiunea lui

Dată publicare: 15-02-2012 20:32
Dată actualizare: 25-08-2012 21:42


barbat tipand

“Choc” Thornton a suferit la numai 33 de ani 367 de accidentari din cauza profesiei lui, dintre care 42 foarte grave, dar de fiecare data gaseste puterea sa-si revina si sa continue.

Robert "Choc" Thornton este jockey si a suferit numeroase cazaturi, alegandu-se cu fracturi grave si dinti rupti.

De cand si-a inceput cariera, in anul 1995, barbatul a fost destul de norocos, dar totul s-a schimbat in ultimii 2 ani, cand a inceput sa se accidenteze foarte grav. Si-a rupt toate coastele, si-a fracturat ambii umeri de 3, repectiv 6 ori si si-a pierdut cativa dinti.

Printre alte accidentari care l-au adus de urgenta la spital se mai numara ruperea buzei inferioare si o operatie importanta la bratul drept, care are acum o cicatrice de la umar pana la cot.

“In ultima vreme ma accidentez mai des, poate din cauza ca imbatranesc si nu mai am echilibrul de odinioara. Sper ca mi-am facut pana acum norma de cazaturi”, incearca Robert sa glumeasca.

In ciuda accidentarilor grave, el nu a stat niciodata peste 5 zile in spital si nici nu a lipsit mai mult de 2 saptamani de la curse.

Desi pare sa fie foarte ghinionist, Robert a castigat pana acum 1.037 de comperitii din cele 8.023 la care a participat.

Asociatia Jockeilor ii plateste anual numai 500 de lire sterline pentru problemele medicale, restul fiind nevoit sa achite din buzunar. La aceste cheltuieli se adauda si banii pierduti prin neprezentarea la curse.

Aici puteti vedea poze cu Robert Thornton si cu accidentarile suferite.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO