Ce s-a intamplat cu un barbat la 11 ani dupa ce a castigat la Loto. "Sunt mai fericit acum"

Dată publicare: 08-07-2013 09:27
Dată actualizare: 11-07-2013 06:57


Michael Carroll

In urma cu 11 ani a castigat marele premiu la loterie si mult timp a trait asemenea unui star rock, dar acum traieste de pe o zi pe alta.

Michael Carroll, din Marea Britanie, avea 19 ani si era muncitor la salubrizare cand a castigat la Loto 9,7 milioane de lire sterline.

Peste noapte s-a transformat din gunoier in rege. In urmatorii ani si-a cheltuit banii pe masini, droguri si bautura si a facut inchisoare de doua ori pentru scandal. Si de parca n-ar fi fost suficient, sotia lui a divortat de el, relateaza Daily Mail.

Dupa 11 ani, Michael a fost nevoit sa se angajeze din nou, castigand un salariu de aproximativ 800 de lire sterline pe luna, bani care abia ii ajung pentru chirie si mancare.

Cu toate acestea, el spune ca acum este mai fericit decat oricand. “Medicii si prietenii mi-au spus ca mai aveam de trait sase luni daca mai continuam cu drogurile si alcoolul”, spune el.

In 2002, dupa ce a castigat premiul cel mare la Loto, Michael a impartit 4 milioane de lire sterline familiei si prietenilor, iar restul de bani i-a risipit pe droguri, pariuri, prostituate si alcool. Ajunsese sa bea si cate doua sticle de votca pe zi.

Acum, barbatul impacheteaza biscuiti intr-o fabrica din Scotia.


 

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO