Ce a gasit familia in mormantul unei femei moarte de 43 de ani. "Suntem in stare de soc"

Dată publicare: 06-07-2013 15:10
Dată actualizare: 09-07-2013 10:19


piatra funerara

O familie a dat in judecata Arhiepiscopia din New York si Biserica Sf. Maria, dupa ce a descoperit cu stupoare ca trupul neinsufletit al unei rude a fost abandonat in alt cimitir, iar sicriul metalic a fost furat.

Surorile Juanitei Scarfia afirma ca aceasta a fost dezgropata in 1989 de catre angajatii cimitirului care au furat sicriul si apoi au abandonat ramasitele intr-un alt cimitir, fara ca familia sa aiba cunostinta de acest lucru.

Potrivit New York Daily News, in urmatorii 23 de ani, familia s-a recules in cimitirul Sf. Maria in fata unui mormant gol, doar in fata pietrei funerare cu numele Juanitei.

Juanita s-a sinucis in anul 1970, deceptionata fiind din cauza unei povesti de iubire. A fost atunci inmormantata in cimitirul Sf. Maria, dar anul trecut, dupa ce un frate de-al ei a murit, familia a decis sa-i dezgroape ramasitele si sa le ingroape alaturi de cele ale fratelui ei, in alt cimitir.

Sororile au fost uimite cand au vazut ca mormantul Juanitei nu avea sicriu, dar nici ramasitele decedatei. “A trebuit ca fratele nostru, Michael, sa moara ca sa aflam ce s-a intamplat”, a spus Nancy Roe, cea mai mica sora a Juanitei.

Administratorii cimitirului au spus ca au fost nevoiti sa mute doua cadavre, intre care si cel al Juanitei, pentru ca erau inmormantate unul peste celalalt.

Din cauza unui sir nesfarsit de neglijente, cadavrul acesteia a ajuns sa fie abandonat "intr-o groapa cu noroi" din alt cimitir din apropiere, dupa ce sicriul ei metalic a disparut.

Familia a intrat in posesia ramasitelor in urma cu cateva luni, iar acum a dat in judecata biserica si arhiepiscopia cerand daune materiale.

Citeste si:

Vrei sa emigrezi? Cele mai bune tari in care poti sa-ti cumperi a doua cetatenie
 

Sursa: New York Daily News


VIDEO PROTVPLUS.RO