Campania electorala a unui politician mexican a fost numita "cea mai proasta din istorie". Ce hashtag amuzant a ales


Ultimul update: Duminica 28 Mai 2017 07:30
Data publicarii: Joi 25 Mai 2017 15:21
Categorie: Bizar
javier zapata

Campania electorala a unui politician mexican a fost catalogata ca fiind “drept cea mai proasta din istorie” din cauza unui slogan sub forma de hashtag pe care l-a folosit pe retelele de socializare.

Javier Zapata, un candidat la postul de guvernator, si-a inscriptionat panourile publicitare pentru campanie cu hashtag-ul #hashtagcampana sau #campaignhastag, relateaza The Guardian

Pe retelele de socializare el a fost ironizat din cauza acestei decizii, de a folosi un slogan pueril si pentru ca echipa lui de campanie a precizat ca nu a existat nicio eroare.

Si Netflix s-a folosit de acest hashtag pentru a-si promova un serial, mai precis: #HashtagHouseOfCards. Pana la urma, Zapata si-a inlocuit vechiul hashtag cu #PorMisBigotes, care in traducere aproximativa ar insemna “pentru mustata mea”.

Sunt convins ca oamenii simpli au mai multa experienta in crearea hashtag-urile de campanie decat partidele politice in sine sau decat consultatii care cer milioane de dolari pentru serviciile lor”, a spus Zapata.
 

Sursa: The Guardian

VIDEO PROTVPLUS.RO