"Fantoma" Doamnei in Alb, fotografiata pe unul dintre platourile "Game of Thrones". Imaginea care a facut inconjurul planetei

Ultima actualizare: 31-10-2014 00:02
dark hedges

Ceea ce initial parea a fi o fotografie banala, a devenit pentru un englez instantaneul vietii lui. Barbatul a surprins o fantoma si datorita locului in care se afla, nu orice fel de fantoma.

Nu mica i-a fost surprinderea lui Gordon Watson, din Ballycastle, Marea Britanie, atunci cand a developat fotografia pe care tocmai o facuse, scrie Mirror.

Vrand sa fotografieze celebra alee marginita de copaci cunoscuta drept "The Dark Hedges", barbatul a fost impresionat sa vada in vegetatie, levitand parca, silueta unei femei imbracata intr-o rochie lunga.

Daca pe moment imaginea i-a dat fiori pe sira spinarii, ulterior Gordon Watson a realizat ca a suprins fantoma "Doamnei in Alb", "Grey Lady", asa cum este cunsocuta deja in intreaga lume.

Potrivit legendelor, fantoma care bantuie locul apartine unei menajere care a murit in zona in conditii suspecte. Altii cred ca de fapt Doamna in Alb este un spirit ratacit care si-a gasit adapost in frunzisul des al copacilor de pe alee.

Indiferent care este adevarata poveste din spatele aparitiei, Gordon Watson, spun specialistii, ramane singura persoana care a si reusit sa fotografieze aparitia Doamnei in Alb.

De altfel, intreaga alee este inconjurata de mister. Potrivit oamenilor din jur, copacii, vechi de peste 300 de ani, au fost plantati de o familie care a vrut sa isi impresioneze prietenii care le treceau pragul case.

Peisajul a fost si mai mediatizat dupa ce a facut parte si din decorurile folosite in "The Game of Thrones".

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO