Anuntul soc facut de o scoala din Anglia: "Un profesor va face o schimbare importanta in viata lui"

20-12-2012 12:10

Nathan Upton

Parintii elevilor care invata la scoala religioasa Sfanta Maria Magdalena din Accrington, Lancashire, au avut parte de un soc dupa ce au citit scrisoarea conducerii, care ii informa despre modificarile facute in orar.

Scrisoarea incepea in mod firesc, anuntand ca unii profesori isi vor reduce norma, iar altii vor preda la alte clase, scrie Daily Mail.

Al treilea paragraf vine cu un anunt incredibil: “Domnul profesor Nathan Upton a facut o schimbare importanta in viata lui si de acum va trai ca femeie. Dupa Craciun, el se va intoarce la scoala noastra ca doamna Lucy Meadows”.

Profesorul, care este casatorit si are un copil, sustine ca toata viata s-a simtit femeie, iar acum a decis sa traiasca asa cum isi doreste.

Conducerea scolii se mandreste ca sustine diversitatea din toate punctele de vedere, insa multi parinti se tem ca unii copii sunt prea mici sa inteleaga ce se intampla cu profesorul lor.

Nathan Upton preda la aceasta scoala din anul 2009. El purta parul lung, si-l vopsea in rosu si isi facea unghiile cu oja.

Sotia lui Nathan l-a parasit, insa parintii ei declara ca il sustin pe barbat si ca tin foarte mult la el chiar si acum.
 

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO