Adolescenta lovita de un tren pe care nu l-a auzit, pentru ca asculta muzica la casti. Detaliul socant surprins pe camere

Dată publicare: 13-04-2016 16:27
Dată actualizare: 16-04-2016 07:00


accident Rusia

Momentul in care o adolescenta a fost lovita de o locomotiva si tarata pe sine mai multi metri a fost surprins de camera. Desi mecanicul a atentionat-o cu semnale sonore, tanara nu a auzit nimic, pentru ca purta casti.

Incidentul socant s-a petrecut in Rusia, in Yuzhno-Sakhalins, si, in mod miraculos, fata a supravietuit accidentului infiorator.

Camerele de supraveghere au surprins momentul in care tanara, absorbita de muzica din casti, se angajeaza in traversarea caii ferate, fara sa se asigure si in ciuda faptului ca bariera era coborata. Soferii opriti la bariera, martori ai accidentului socant, au auzit cum mecanicul a pornit sirena locomotivei pentru a o atentiona, insa tanara nu a auzit din cauza muzicii din casti.

Fata a fost acrosata si tarata de-a lungul sinelor mai multi metri. A fost dusa de urgenta la spital, in stare de coma.

Una din camere a surprins un fapt cel putin la fel de socant ca si accidentul in sine: un pieton care ar fi putut sa o salveze pe tanara nu face niciun gest sa o opreasca si, mai mult, dupa accident, isi continua netulburat drumul.

Potrivit presei locale, adolescenta a fost dusa in stare foarte grava la spital, in stare de coma si cu multiple franturi, dar a supravietuit. Mai mult, ea se recupereaza acum si medicii spun ca viata ei nu ar mai fi in pericol.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO