Acest tata va regreta toata viata ca i-a facut fiicei de 6 ani cont pe Facebook. Ce mesaj a primit

Dată publicare: 04-08-2012 15:20
Dată actualizare: 04-11-2012 17:49


fetita Facebook

Cand i-a permis fiicei sale de numai sase ani sa-si faca profil pe Facebook, un barbat nu a vazut nimic gresit in acest lucru. Nici nu a contat ca reteaua de socializare a impus o limita de varsta de 13 ani, iar el i-a trecut fiicei varsta de 16 ani.

Michael Marcinanis a avut doar o singura problema, atunci cand a observat ca un barbat de 30 de ani ii trimitea fiicei sale mesaje indecente pe Facebook. Desi el a spus ca isi supravegheaza fiica indeaproape, ea s-a imprietenit pe Facebook cu un pervers, fara ca Michael sa sesizeze asta.

Acum, barbatul a decis sa faca publica toata povestea, pentru a-i pune in garda pe ceilalti parinti. Michael Marcinanis, 47 de ani, a spus ca i-a permis fiicei sale sa-si faca cont pe Facebook pentru a putea sa comunice mai usor cu membrii familiei.

Barbatul a spus ca el avea parola contului si doar el ii dadea accesul, insa fetita era lasata singura atunci cand era pe site. El era convins ca fiica lui vorbeste doar cu bunica si cu alte rude.

O adolescenta, pedepsita umilitor pe Facebook de mama ei

Dar, dupa cateva luni, fratele mai mare al fetitei, in varsta de 22 de ani, a observat mai multe mesaje obscene de la un barbat de 30 de ani, inclusiv unul in care acesta ii vorbea despre actul sexual pe care planuise sa-l aiba cu aceasta.

Abia atunci Michael Marcinanis a luat atitudine si s-a dus la politie, care face acum cercetari pentru a-l depista pe pervers. Cu toata acestea, barbatul sustine ca o sa-si lase fiica sa foloseasca Facebook-ul in continuare, dar va fi mult mai atent.

Afla cum iti feresti copilul de pericolele internetului

Sursa: Daily Mail

Tags: facebook, pervers,


VIDEO PROTVPLUS.RO