A zacut timp de 6 zile aruncata intr-un tomberon, invelita intr-un sac. Povestea unei cateluse salvate in ultimul moment

07-11-2014 14:14


Fawna

Un caine a fost salvat de la o soarta cruda dupa un sir incredibil de evenimente.

Nathan Binnis, un muncitor de la salubrizare din districtul Somerset, Pennsylvania, SUA, era in timpul serviciului in urma cu o saptamana, cand a ridicat capacul unui tomberon, iar in urmatoarea secunda a sunat autoritatile, pentru ca si-a dat seama ca ceva era in neregula, relateaza The Huffington Post.

Barbatul observase ca unul din sacii de gunoi din tomberon se misca si s-a gandit ca ar putea fi un copil. Echipajul sosit la fata locului in cateva minute a constatat ca in acel sac se afla, de fapt, un caine foarte slab, mai mult mort decat viu.

Catelul a fost dus la un adapost pentru animale si in momentul de fata este in afara oricarui pericol. Angajatii i-au dat numele de Fawna si spun ca inca mai are nevoie de multa atentie si hrana ca sa revina la normal.

Fawna cantarea mai putin de jumatate din greutatea normala a unui caine de talia ei atunci cand a fost gasita. Cei care o ingrijesc estimeaza ca ea a stat in ghena de gunoi cel putin 6 zile inainte de a fi gasita, dar ca nu a mai primit mancare de mult mai multe zile.

Fostul ei proprietar a fost identificat datorita cipului pe care il avea catelusa. Acesta s-a mutat in Texas in perioada in care se presupune ca Fawna a fost aruncata la gunoi.

Catelusa va mai ramane la adapost cateva saptamani, pana isi va reveni si pana cand i se va gasi un nou stapan.

Sursa: Huffington Post

VIDEO PROTVPLUS.RO