A vrut sa intre in direct cu un iPad, dar s-a grabit cand l-a luat de pe masa. Ce s-a vazut pe LIVE


Ultimul update: Sambata 21 Septembrie 2013 07:13
Data publicarii: Miercuri 18 Septembrie 2013 20:57
Categorie: Bizar
iPad, BBC

Simon McCoy, prezentator la BBC, a fost protagonistul unui moment jenant, in direct. Englezul a vorbit despre iPad, tinand in mana un cu totul alt obiect, pe care l-a luat in graba, conform DailyMail.

Laptop-urile si tabletele fac parte din rutina multor prezentatori TV. Simon McCoy si-a lasat telespectatorii cu gura cascata cand a inceput sa vorbeasca despre o aplicatie pentru tableta, tinand in mana un top de coli A4.

Prezentatorul in varsta de 51 de ani s-a grabit sa-si ia de pe birou iPad-ul, dar a nimerit un pachet de hartie. Telespectatorii au fost nedumeriti cand l-au vazut tinand in mana hartia, care nu avea nicio legatura cu subiectul pe care-l dezbatea.

McCoy a spus ulterior ca, din greseala, a luat de pe birou topul de coli. Se grabea sa intre in direct si, cand si-a dat seama de confuzie, a fost prea tarziu ca sa mai poata face ceva.

Simon nu este, nici pe departe, primul jurnalist BBC caruia i se intampla sa faca o gafa in direct. “Blestemul” live-ului i-a facut, de-a lungul timpului, pe angajatii prestigioasei televiziuni sa injure in direct sau sa confunde invitatii.

Sursa: Pro TV

Tags: ipad, bbc,

VIDEO PROTVPLUS.RO