A trait sase ani intr-un templu budist, iar acum este un model transsexual de renume international. Povestea lui Mimi Tao

Dată publicare: 17-12-2015 11:24
Dată actualizare: 20-12-2015 07:02


mimi tao

Mimi Tao este unul dintre cele mai populare modele din prezent in Thailanda, fiind o prezenta constanta pe podiumurile de moda, insa viata ei era complet diferita in urma cu sase ani.
 

Mimi s-a nascut baiat, iar in urma cu sase ani, modelul transsexual era doar un adolescent, pe nume Phajaranat Nobantao, care traia la un templu budist, relateaza Daily Mail. El a ajuns sa studieze alaturi de calugari dupa ce situatia financiara a familiei sale s-a deteriorat si nu au mai putut sa-i ofere confortul cu care fusese obisnuit.

Totul s-a schimbat atunci pentru Phajaranat, spune el. "Am inceput sa ma port ca o fata, sa vorbesc ca o fata si sa devin mai interesat de lucruri femeiesti, cum ar fi machiajul", a povestit Mimi Tao pentru Bangkok Post.

Cu toate acestea, a trait timp de sase ani alaturi de calugari, dupa care si-a inceput cariera in modelling. Cu timpul a reusit sa se perfectoneze si sa-si construiasca o reputatie in lumea modei.

Mimi este cunoscuta la nivel international si va aparea intr-un film despre modelele transsexuale si spera sa intre pe piata din New York, insa nu exclude posibilitatea de a se intoarce la viata monahala.


 

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO