A murit singura in casa, iar cadavrul a fost gasit dupa 8 ani. Povestea trista a femeii careia nimeni nu i-a simtit lipsa


Ultimul update: Duminica 25 Ianuarie 2015 06:53
Data publicarii: Joi 22 Ianuarie 2015 17:02
Categorie: Bizar
Natalie Jean Wood

O batrana din Australia a murit in casa ei dintr-o suburbie a orasului Sydney, insa rudele ei au aflat "trista" veste abia dupa 8 ani.

Natalie Jean Wood, 86 de ani, a murit la putin timp dupa Craciunul din 2003, insa cadavrul ei a fost descoperit abia in 2011. Cazul bizar a fost anchetat pana de curand de criminalisti, care nu au reusit sa inteleaga cum de nimeni nu a observat absenta ei o perioada atat de indelungata, relateaza Daily Mail.

Acum, anchetatorii sunt convinsi ca moartea femeii nu a fost provocata, insa rudele acesteia au fost anchetate in toata aceasta perioada.

Natalie a fost vazuta ultima data in decembrie 2003, cand s-a dus la farmacie pentru pastilele de tensiune prescrise de medic. Apoi a disparut brusc, iar vecinii au banuit ca s-a dus sa locuiasca in alt oras, impreuna cu fratele ei.

Ciudat este ca in cei 8 ani compania de electricitate, cea de utilitati si casa de asigurari sociale, de unde nu au mai fost incasate pensiile, nu au tras niciun semnal de alarma.

Politistii din localitate au fost cei care au intrat la idei atunci cand au observat ca locuinta femeii incepe sa se degradeze. In 2011 au obtinut un mandat si au intrat in casa, cadavrul ei fiind descoperit pe dusumea.

In casa au fost descoperite pastilele pe care femeia le-a cumparat inainte de a muri, bijuterii din aur, farduri lasate ca si cum cineva le folosise de curand, insa peste toate se asezase un strat gros de praf, semn ca in cei 8 ani in casa nu a intrat nimeni.

FULLSCREEN
A murit singura in casa, iar cadavrul a fost gasit dupa 8 ani. Povestea trista a femeii careia nimeni nu i-a simtit lipsa
  • /

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO