A mancat un aliment-minune si i-au crescut excesiv genele. Barbatul vrea acum sa intre in Cartea Recordurilor

Ultima actualizare: 04-03-2015 07:01
gene

Valery Smagliy, un barbat de 58 de ani din Kiev, Ucraina vrea sa intre in Cartea Recordurilor drept barbatul cu cele mai lungi gene din lume, scrie Daily Mirror.

Ucraineanul sustine ca a descoperit un aliment care ii face genele sa creasca lungi si dese, dar a refuzat sa-si dezvaluie secretul.

"Am inceput sa mananc ceva anume si am observat ca genele mele au inceput sa creasca foarte repede. Ma gandesc sa fac o campanie de marketing din asta, asa ca nu am de gand sa-mi dezvalui secretul", a declarat Smagliy.

Barbatul spune ca a decis sa nu-si taie genele lungi de 3 centimetri dupa ce a vazut cata atentie primeste atat din partea femeilor, invidioase din cale afara, cat si a barbatilor. Ucraineanul vrea acum sa intre in Cartea Recordurilor.

 

"Femeile ma opresc pe strada si ma intreaba cum mi-am facut genele sa creasca atat de mult. Indiferent ca stau de vorba cu femei sau cu barbati, toti se uita mereu la genele mele. Sincer, au inceput sa ma deranjeze, sunt grele, iar pleoapele mele sunt inflamate", a mai marturisit Valery, care spune ca intentioneaza sa-si tunda genele dupa ce va intra in Cartea Recordurilor.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO