A fost snopit in bataie de iubita lui, dupa ce a primit o poza de la o alta femeie. Speriat, barbatul a chemat politia. FOTO

Ultima actualizare: 13-09-2015 07:06
Politia britanica

Matt Myles, un tanar din Marea Britanie, castigator a un milion de lire la loto, a fost snopit in bataie de iubita sa, instructoare de fitness pentru ca i-a fost infidel.

Cei doi au fost despartiti o prerioada, iar in tot acest timp, Matt a calatorit si, spune el, s-a iubit cu 87 de femei. Intr-un final, el s-a impacat cu Carla, in varsta de 24 de ani.

Intr-o seara, insa, in casa lui s-a dezlantuit iadul. Carla a vazut pe telefonul lui Matt un mesaj amoros si o fotografie de la o tanara. Convinsa ca iubitul ei se vede si cu alte femei, Carla l-a snopit in bataie.

Matt a reusit sa o scoata afara din casa, insa Carla nu s-a oprit aici. I-a spart geamul la casa cu tocul de la pantof si a inceput sa ii aduca tot felul de injurii.

Tanarul a chemat politia, iar varianta spusa de instructoare este cu totul alta: ea a declarat ca iubitul ei a lovit-o, iar ea a trebuit sa se apere. Carla a fost gasita vinovata de agresiune, fiind obligata sa plateasca o amenda de 275 de lire.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO