A fost batuta in toaleta unui restaurant pentru ca este "prea frumoasa". Cum arata adolescenta. FOTO

Ultima actualizare: 04-01-2015 06:53
fata plangand

O adolescenta de 12 ani a fost lovita cu pumnii in cap de mai multe ori, in toaleta unui McDonald's, pentru simplul motiv ca este "prea frumoasa".

Jessica Hill a fost urmarita pana in toaleta fast-food-ului, unde atacatorii ei au luat-o de par si au izbit-o pe pardoseala, dupa care au lovit-o in cap de nenumarate ori, potrivit The Mirror.

Atacul a fost intrerup doar in momentul in care un angajat a intrat la toaleta si a intervenit.

Pe 21 decembrie, Jessica si prietena ei cea mai buna, Elichia Leech, 12 ani, au fost sa inoate, dupa care s-au oprit la un McDonald's din Walkden, Greater Manchester, Marea Britanie, sa manance. Atunci s-a petrecut atacul.

Jessica nu-si mai aminteste nimic din cele petrecute in restaurant, insa prietena ei a spus ca adolescentii dintr-un grup s-au legat de ea, fiind deranjati de faptul ca este "prea frumoasa". Elichia a vazut ca Jessica a fost urmata la toaleta de o parte din tinerii in cauza, insa nu s-a gandit ca ceva rau urma sa se intampla.

Politia ancheteaza cazul si pana acum au pus pe lista un suspect de 14 ani. Jessica este acum in afara oricarui pericol.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO