A ajuns pana in finala unui concurs de frumusete, apoi si-a dezvaluit secretul. "Sunt asa de la 14 ani"

Ultima actualizare: 11-12-2014 07:15
Pammy Rose

O tanara a ajuns in finala unui concurs de frumusete fara ca organizatorii sa realizeze ca ea s-a nascut baiat, iar acum este decisa sa-si cladeasca o cariera in televiziune.

Pammy Rose, numita astfel pentru ca seamana cu Pamela Anderson, a devenit foarte cunoscuta in Marea Britanie dupa ce a ajuns in finala concursului de frumusete "The Face of Sunderland", scrie Daily Mail. Tanara de 22 de ani a dezvaluit ulterior ca s-a nascut baiat si inainte de numea Paul Witten.

Pammy este acum pe o lista de asteptarea pentru operatia de schimbare de sex. La varsta de 14 ani, a decis sa se transforme in fata, dupa ce toata copilaria a fost ironizat din cauza comportamentului si aspectului de fetita. La varsta de 16 ani, mama, Julie, 49 de ani, a dus-o pe Pammy la medic si astfel a inceput transformarea completa in femeie. La varsta de 18 ani, si-a schimbat legal numele din actele de identitate.

Participarea la concursul de frumusete pentru femei i-a adus o faima la care nu spera si asta i-a dat curaj sa mearga mai departe. Astfel, Pammy s-a inscris in preseleciile unui show tv celebru din Marea Britanie si spera sa devina vedeta.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO