Noul model de BMW lansat în SUA. Îţi spune dacă eşti obosit sau ai uitat ceva acasă

Ultima actualizare: 02-12-2018 10:50

Constructori auto din toată lumea şi-au dat întâlnire la Los Angeles, unde se desfăşoară zilele acestea unul dintre cele mai mari târguri de profil din lume.

BMW a dezvăluit la Los Angeles conceptul Vision iNews, un SUV electric şi complet autonom.

BMW şi-a crescut dramatic investiţiile în China, în special în sectorul electric. Constructorul plănuieşte să scoată pe piaţa 25 de noi modele de maşini electrice până în 2025. O mie de autovehicule au fost lansate, unele în premieră mondială, la târgul auto de la Los Angeles.

Constructorii vor să aducă pe şosele maşini inteligente, care îl alertează pe şofer dacă observă semne de oboseală sau de boala şi îl îndeamnă să oprească. În plus, îl anunţa dacă cumva şi-a uitat copilul său animalul de companie în maşină.

Altele scanează şoseaua şi ajustează sistemul de suspensie în funcţie de tipul de drum.

Multe modele sunt adresate familiilor mari: precum acest SUV Palisade, al celor de la Hyunday. Are trei rânduri de scaune şi poate transporta până la opt pasageri.

Volkswagen a ales Los Angeles pentru a-şi lansa noul concept GT, un coupe complet electric.

"Erau vremuri când maşinile electrice erau plictisitoare şi principalul motiv pentru care îţi cumpărai una era fiindcă voiai să ajuţi planeta. De-a lungul timpului, constructorii şi-au dat seama că şoferilor nu le pasă aşa mult de mediu şi au început să le facă foarte atractive”, explică analistul Micah Muzio.

Târgul auto de la Los Angeles îşi închide porţile pe noua decembrie.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO