50 de șoferi cu mașini confiscate. Ce au descoperit RAR și Poliția Rutieră


Ultimul update: Duminica 17 Februarie 2019 20:21
Data publicarii: Duminica 17 Februarie 2019 19:05
Categorie: Stiri Auto

Peste 1.000 de poliţişti şi specialişti ai Registrului Auto Roman au desfăşurat în ultimele două zile o amplă acţiune de control în trafic.

În total, au fost trase pe dreapta 10.000 de autovehicule. Poliţiştii au dat mii de sancţiuni, iar la zeci de maşini au fost depistate defecţiuni majore.

Poliţiştii au aplicat în total peste 5.700 de sancţiuni şoferilor pe care i-au tras pe dreapta, pentru că maşinile pe care le conduceau aveau defecţiuni care ar fi putut să ducă oricând la accidente.

De exemplu, 120 de sancţiuni au fost date pentru deficiențe la sistemul de rulare şi alte câteva zeci pentru probleme de direcţie sau la sistemul de frânare.

Şoferii care circulă cu astfel de probleme îşi risca viaţa, atât a lor cât şi a celorlalţi participanţi la trafic.

Amenzile pot ajunge până la 2000 de lei. Şoferii pot rămâne fără certificatul de înmatriculare dacă sunt identificate probleme grave.

În total, în cele două zile au fost retrase 640 de certificate de înmatriculare şi 50 de maşini au fost imobilizate pentru că reprezentau un pericol iminent. 

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Tags: masini, rar, controale,

Sistemul de limitare a vitezei care va fi instalat pe toate maşinile din Europa
VIDEO PROTVPLUS.RO