„Lacul Lebedelor” in deschiderea festivalului international de dans contemporan STEPS

Ultima actualizare: 04-06-2015 07:06
„Lacul Lebedelor” in deschiderea festivalului international de dans contemporan STEPS

Cea de-a doua editie a Festivalului International de Dans Contemporan STEPS debuteaza cu faimosul spectacol al lui Ceaikovski, „Lacul Lebedelor”, pus in scena, intr-o viziune moderna.

Spectatorii vor lua parte la o interpretare poetica si fantezista, in care un azil de boli mintale este populat de fiinte bizare, care intruchipeaza defectele si virtutile umane. Spectacolul va avea loc in data de 2 iunie 2015, la ora 18.00, la Opera Maghiara Cluj.

In data de 4 iunie 2015, aceeasi companie portugheza va prezenta un spectacol de balet contemporan pe bine cunoscuta muzica FADO. Evenimentul va avea loc incepand cu ora 19.00, la Opera Maghiara din Cluj. Piesa duce spectatorii intr-o calatorie despre cultura portugheza, aratand prin dans si coregrafie toate acele aspecte care o definesc, intr-o maniera creativa si interactiva.

Festivalul International de Dans Contemporan STEPS realizat in parteneriat cu Opera Maghiara Cluj, se adreseaza iubitorilor de muzica si dans. Acestia sunt invitati sa descopere o lume complexa si aflata in permanenta reinventare plina de pasiune, energie si ritm.

BILETE pot fi achizitionate de la: standul STEPS din incinta Operei Maghiare Cluj, de la Agentia de bilete a Teatrului National, pe site-ul biletmaster.ro. Pretul biletelor este cuprins intre 25-120 de lei. Studentii si elevii au reducere (pe baza carnetului vizat). Bilete cu pret redus pot fi achizitionate doar de la standul STEPS din incinta Operei Maghiare Cluj, in intervalul orar 16:30 – 19:00 (de luni pana duminica). Fiecare spectacol are un numar limitat de bilete cu reducere.

ABONAMENTE:
Abonament Full – include accesul la toate cele 7 spectacole – Pret: 120 lei
Abonament 5 Steps – include accesul la 5 spectacole (la alegere) – Pret 100 lei
Abonamentele pot fi achizitionate in numar limitat doar de la Standul STEPS din incinta Operei Maghiare Cluj, in intervalul orar 16:30 – 19:00 (de luni pana duminica).

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO