Weekend cu surprize pentru schiori. Se deschid partiile la Arena Platos din Paltinis

Ultima actualizare: 30-11-2013 01:11
schi, Arena Platos

Complexul de ski si snowboard din Paltinis Arena Platos se pregateste de deschidere. Lacul artificial special creat pentru alimentarea tunurilor de zapada este plin ochi, iar instalatia a pornit deja la capacitate maxima.

Iubitorii sporturilor de iarna se vor bucura de prima zapada chiar pe cele mai doatate partii din Paltinis.

„Tunurile functioneaza la capacitate maxima. Ne concentram in special pe partia D, ca sa o putem deschide in conditii foarte bune. In cazul in care ninsoarea naturala continua si vom avea un strat de cel putin 50 de centimetri de zapada naturala incercam sa deschidem si partia A”, spune Martin Freinademetz, administratorul partiei.

Cel mai probabil, partia A va fi deschisa miercuri, in prima seara cu nocturna a acestui sezon.

Cu sau fara clapari in picioare, sambata va fi o petrecere de zile mari la Arena Platos. Trei DJ, printre care CampSauvage din Sibiu si DJ K-LU din Timisoara vin sus la partie pentru a deschide sezonul cum trebuie, cu chef si voie buna. Cortul amplasat in continuarea apreski-ului va gazdui peste 300 de persoane la primul party al sezonului.

Butucul de cuie este pregatit, vinul este fiert, sambata incepe un nou sezon de distractie la Arena Platos. Intrarea la petrecere se face pe baza de bilet, care costa 10 lei. Toti cei care doresc sa participe la petrecere pot folosi skibus-ul statiunii. Un bilet pentru skibus costa 12 lei.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO